Tadaaa! Onze nieuwe catalogus!

We hebben er de hele zomer aan gewerkt. Rond de 90 pagina’s telt de ClearChox-catalogus met louter single origin chocolades. Volgens ons de mooiste in zijn soort die er is. En wat we erg fijn vinden is dat nu de meerderheid van onze merken in het land van herkomst wordt gemaakt. Dat is veel beter voor de lokale economie.

Het grote misverstand over de THT-datum

THT betekent ‘tenminste houdbaar tot’ en wordt abusievelijk gezien als een datum waarop of waarna het product bedorven zou zijn. Chocolade is zeker twee jaar na datum uitstekend houdbaar. Chocoweb garandeert dat.

Blinde chocoladeproeverij

In Arnhem werd een chocoladeavond georganiseerd door Slow Food Rijnzoet in samenwerking met Chocoweb, een webwinkel voor chocoladeliefhebbers. Eerst werd een presentatie worden gegeven over cacao en chocolade en daarna kon je meedoen aan een smaaktest met diverse soorten chocolade.

Nieuwe website Chocoweb

Chocoweb heeft haar website vernieuwd. Meer en betere informatie over de merken en hun producent. Schaalbaar, d.w.z. goed bruikbaar op tablets en smart phones en nu ook open voor klanten uit België, Duitsland en andere Europese landen.

Meer..

Beoordeling chocolatier

Chocoweb heeft met toestemming van Georg Bernardini, auteur van Der Schokoladentester, zijn beoordelingscriteria overgenomen.

Meer..