Madécasse wordt meer dan goed. Beyond Good.

Madécasse kondigt tijdens Salon Du Chocolat in New York (16 en 17 november 2019) haar naamsverandering aan. Het wordt Beyond Good. Madécasse kiest voor deze nieuwe merkidentiteit omdat de oorspronkelijke naam voor veel mensen moeilijk is uit te spreken èn ze wil tegelijkertijd het rijke smaakprofiel en de impact van haar werk op Madagaskar benadrukken.

Morin – Franse parel van chocola

September 2018 bezochten we Chocolaterie A. Morin in Donzère, Frankrijk. Een bijzonder familiebedrijf met een zeer hoog kwaliteitsniveau en een speciale band met Peru.

Tibito Meta 80% wint brons in Seattle

Tibitó uit Colombia heeft brons gewonnen met haar Meta 80% reep op het gerenommeerde Northwest Chocolate Festival in Seattle. Het Festival vond plaats op 11 en 12 november 2018.

Tadaaa! Onze nieuwe catalogus!

We hebben er de hele zomer aan gewerkt. Rond de 90 pagina’s telt de ClearChox-catalogus met louter single origin chocolades. Volgens ons de mooiste in zijn soort die er is. En wat we erg fijn vinden is dat nu de meerderheid van onze merken in het land van herkomst wordt gemaakt. Dat is veel beter voor de lokale economie.

Mesjokke valt in de prijzen

Twee repen van het in Nederland (bij Utrecht) geproduceerde chocolademerk Mesjokke zijn onlangs met respectievelijk zilver en brons gewaardeerd door de Academy of Chocolate. Dat betekent internationale erkenning.